Επιστροφή Ανάκογλου στον Πανσερραϊκό

Επιστροφή Ανάκογλου στον Πανσερραϊκό

Επιστροφή Ανάκογλου στον Πανσερραϊκό

bet365

Ο 30χρονος μέσος θα φορά και πάλι τη φανέλα των «λιονταριών» καθώς επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανσερραϊκό, πριν τον Γενάρη του 2013 πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ. Εκτοτε ο 30χρονος πλέον χαφ έπαιξε σε Αρη, Βέροια, Λαμία και Παναχαϊκή, όμως από σήμερα (15/7) είναι και πάλι στα «λιοντάρια».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η «βόμβα» που περιμέναμε να «σκάσει» για τη νέα μεταγραφή στον Πανσερραϊκό, είναι τελικά ο Δημήτρη Ανάκογλου, που επιστρέφει μετά απο 9 χρόνια στις Σέρρες!
Ο 29χρονος πλέον, Σερραίος μέσος, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας και το μεσημέρι θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!


Ο Jimmys για τους Σερραίους, είχε μεταγραφεί το 2013 στην ΑΕΚ , όπου παρέμεινε για μια τριετία και ενα συνεχεία αποχώρησε για τον Άρη, όπου και εκεί αγωνίστηκε για άλλα τρία χρόνια. Ο ταλαντούχος μέσος ταλαιπωρήθηκε πριν μερικά χρόνια με τραυματισμούς, τους οποίους ξεπέρασε πλήρως και συνέχισε την καριέρα του αγωνιζόμενος σε Βέροια, Λαμία και Παναχαϊκή την περσινή σεζόν, όπου ήταν απο τους κορυφαίους των Πατρινών!

Η επιστροφή του, δυναμώνει τα «λιοντάρια» σε όλα τα επίπεδα και ο νέος προπονητής ο κ. Σαραγόσα, βρίσκει πλέον ακόμα ένα εργαλείο για την ομάδα που θέλει να φτιάξει.

Να σημειώσουμε οτι τον ήθελε διακαώς βλέποντας τον σε βίντεο με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα