ΑΕΛ: Διαδικαστικό το θέμα του Πινακά, δεν κολλάει η μεταγραφή σε Ολυμπιακό

ΑΕΛ: Διαδικαστικό το θέμα του Πινακά, δεν κολλάει η μεταγραφή σε Ολυμπιακό

bet365

Ο Δημήτρης Πινακάς έδωσε το παρών στην πρώτη της ΑΕΛ, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση σήμερα Δευτέρα, με τον Δημήτρη Πινακά να είναι ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Αυτό γνωστοποίησαν και οι «βυσσινί» με σχετική τους ανακοίνωση και όπως ήταν λογικό τα σενάρια για το αν χαλάσει τελικά η μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό έκαναν αμέσως την εμφάνισή τους.

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει, καθώς οι Θεσσαλοί μας τόνιζαν πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Πινακά στους Πειραιώτες και πως η καθυστέρηση οφείλεται σε διαδικαστικά θέματα και όχι κάτι παραπάνω. Από την στιγμή μάλιστα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είχε ανακοινωθεί και επίσημα από τους «ερυθρολεύκους», δεν γινόταν να μην βρεθεί στην πρώτη της ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπως τόνιζαν και οι άνθρωποι της ΑΕΛ και μένει να δούμε αν όντως αυτό γίνει ή υπάρξει ανατροπή και παραμονή του Πινακά στους «βυσσινί».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα