ΠΑΟΚ και Γκαρσία κουβέντιασαν για το μέλλον τους

ΠΑΟΚ και Γκαρσία κουβέντιασαν για το μέλλον τους

ΠΑΟΚ και Γκαρσία κουβέντιασαν για το μέλλον τους

bet365

Άνθρωποι του «Δικεφάλου», όπως αποκάλυψε το Gazzetta, κουβέντιασαν τις προηγούμενες μέρες με τον Ουρουγουανό τεχνικό την προοπτική να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β’.

Το πρώτο βήμα έγινε. ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, έχουν ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα και τα λένε σε πολύ καλό κλίμα.

«Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα, υπάρχουν ενδείξεις ότι η απάντηση μπορεί να είναι θετική και το κεφάλαιο «Πάμπλο Γκαρσία» να συνεχιστεί», γράψαμε μόλις χτες, καθώς πάνω στο τραπέζι υπάρχει η ανοικτή πρόταση των «ασπρόμαυρων» να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β’ ο Ουρουγουανός προπονητής μαζί με το τιμ του.

Από την μια πλευρά υπάρχει η πρόθεση της διοίκησης να δώσει στον Πάμπλο Γκαρσία το χρόνο για να εξελιχθεί προπονητικά μέσα από την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και το κυριότερο να παραμείνει ενεργό μέλος της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Από την πλευρά του ο 44χρονος προπονητής δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση του, αυτό το διάστημα θα πρέπει να παρακολουθήσει στην Αθήνα τα μαθήματα της τρίτης φάσης στην ειδική σχολή προπονητών UEFA A+B, ενώ περιμένει να οριστικοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ πολλά ανοικτά ζητήματα αναφορικά με τη δεύτερη ομάδα πριν δώσει την οριστική απάντησή του.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα