Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια ο Κριστιάν Ατσού και ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ!

Νίκος Κικίδης
Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια ο Κριστιάν Ατσού και ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ!

bet365

Πανικός έχει ξεσπάσει στη γειτονική Τουρκία από τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα, με τον Κριστιάν Ατσού της Χατάισπορ και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να αγνοούνται στα ερείπια!

Καταστροφή και πανωλεθρία έχει αφήσει πίσω του ο φονικός σεισμός που έπληξε την Τουρκία, με τα θύματα να ανέρχονται σε χιλιάδες!

Πολλοί μάλιστα εξακολουθούν να αγνοούνται από τις Αρχές της γειτονικής χώρας, όπως ο τερματοφύλακας της Γενί Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν, που φέρεται να παραμένει εγκλωβισμένος στα ερείπια των κατεδαφισμένων κτηρίων!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία ωστόσο, ο 28χρονος δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγνοείται!

Σε παρόμοια μοίρα βρίσκεται ο παίκτης της Χατάισπορ και άλλοτε ταλέντο της Τσέλσι, Κριστιάν Ατσού, όπως και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ που είναι παγιδευμένοι στα συντρίμμια της πόλης Χάται!

Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίες από κοινού καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εύρεση των αγνοουμένων.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα