Τζανιόλο: Πλησιάζει στη Γαλατάσαραϊ, προσπαθεί να μπει «σφήνα» η Φενέρ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Τζανιόλο: Πλησιάζει στη Γαλατάσαραϊ, προσπαθεί να μπει «σφήνα» η Φενέρ

bet365

Ο Νικολό Τζανιόλο έχει δώσει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ, η οποία βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τη Ρόμα για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς κοντά στα 18 εκατ. ευρώ. Στο κόλπο και η Φενέρμπαχτσε.

Στην Τουρκία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος πλησιάζει στη Γαλατάσαραϊ.

Μετά τον πλήρη διχασμό που επήλθε ανάμεσα στον Ιταλό επιθετικό και τη Ρόμα, ο τουρκικός σύλλογος έκανε κίνηση για την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς και σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» το χάσμα στο οικονομικό κομμάτι γεφυρώνεται τις τελευταίες ώρες, οδηγώντας την υπόθεση σε happy end.

Συγκεκριμένα, οι Τζιαλορόσι ζητούν υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ συν μερικά ακόμα σε μπόνους τα οποία χαρακτηρίζονται εύκολα επιτεύξιμα, με την πλευρά της «Τσιμ Μπομ» να προσφέρει προς το παρόν 15-16 εκατ. ευρώ εγγυημένα και αντίστοιχα μπόνους.

Το «κλειδί» στο deal είναι η επιθυμία του 23χρονου παίκτη, ο οποίος έχει δώσει το «πράσινο φως» για τη μετακίνησή του στη Γαλατά, την ώρα που φέρεται να κάνει προσπάθεια για να τον αποκτήσει και η Φενέρμπαχτσε!

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους δείχνει έτοιμη να ξεπεράσει την πρόταση της Γαλατά, αλλά το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν δηλώσει προς τον Τζανιόλο ότι αν δεν είναι μεγάλη η οικονομική διαφορά, θα πουν το «ναι» στον σύλλογο που επιθυμεί ο ίδιος.

Όλα αυτά δύο μέρες πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία και την ώρα που οι άνθρωποι της Γαλατά έχουν ήδη ναυλώσει ιδιωτικό αεροπλάνο στην Κωνσταντινούπολη για να παραλάβει τον Τζανιόλο από τη Ρώμη.

Αν το deal οριστικοποιηθεί, ο Τζανιόλο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αντί 3,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, θέτοντας, όμως, μια σχετικά χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης στα 30 εκατομμύρια ευρώ ώστε να αποχωρήσει αν στο μέλλον προκύψει πρόταση από ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα