Σεισμός στην Τουρκία: Σπαρακτική έκκληση του Βολκάν Ντεμιρέλ για βοήθεια (vid)

Σεισμός στην Τουρκία: Σπαρακτική έκκληση του Βολκάν Ντεμιρέλ για βοήθεια (vid)

Σεισμός στην Τουρκία: Σπαρακτική έκκληση του Βολκάν Ντεμιρέλ για βοήθεια (vid)

bet365

Ο άλλοτε διεθνής κίπερ της Τουρκίας και νυν τεχνικός της Χατάισπορ στην Αντιόχεια, Βολκάν Ντεμιρέλ, απηύθηνε δραματική έκκληση για βοήθεια στις περιοχές που πλήττονται από τον σεισμό, «λυγίζοντας» κατά τη διάρκεια live μετάδοσης στο Instagram.

«Κραυγή» αγωνίας από τον παλαίμαχο κίπερ της εθνικής Τουρκίας, Βολκάν Ντεμιρέλ, μετά τον σεισμό 7,8 ρίχτερ και την τραγωδία που σημειώθηκε στις περιοχές της χώρας κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Ο νυν τεχνικός της Χατάισπορ, ομάδα με έδρα την Αντιόχεια στο νοτιότερο άκρο της Τουρκίας και κοντά στο επίκεντρο του σεισμού στο Γκαζιαντέπ, έστειλε σπαρακτική έκκληση για βοήθεια μέσω live μετάδοσης στο Instagram, ζητώντας κάθε διαθέσιμο μέσο τη στιγμή που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

«Βοήθεια. Θέλω να στείλετε όλα τα μέσα που έχετε. Στον σεισμολόγο που μίλησε, δεν είναι μόνο το Χατάι και η Αντιόχεια.

Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ… Σας ζητώ βοήθεια, για όνομα του Θεού, πεθαίνουν άνθρωποι εδώ πέρα».

Ο αριθμός των νεκρών από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία αυξάνεται διαρκώς, με τα επιβεβαιωμένα θύματα να υπολογίζονται σε 284 σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Ο σεισμός έγινε αντιληπτός και πέραν του επίκεντρου στο Γκαζιαντέπ, όπως στην περιοχή της Καισάρειας που διαμένει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος της Καϊσέρισπορ, ο οποίος περιέγραψε στο «Open» πώς βίωσε την ταραχώδη νύχτα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα