Μπεσίκτας: Επική γκάφα του Μερτ Γκιουνόκ παραλίγο να της κοστίσει το ματς (vid)

Newsroom
Μπεσίκτας: Επική γκάφα του Μερτ Γκιουνόκ παραλίγο να της κοστίσει το ματς (vid)

bet365

Ο Μερτ Γκιουνόκ προσέφερε απλόχερα ένα από τα blooper της χρονιάς, αλλά κι ένα πραγματικό σοκ στους φιλάθλους της Μπεσίκτας, που τελικά για... καλή του τύχη λυτρώθηκαν στο 90+6'.

Ο Τούρκος τερματοφύλακας της Μπεσίκτας έκανε μία μοναδική γκάφα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κόνιασπορ, αφού στην προσπάθειά του να κοντρολάρει στο πρώτο λεπτό του αγώνα μετά από γύρισμα συμπαίκτη του, η μπάλα του έφυγε και κατέληξε στα δίκτυα της ομάδας του.

Κάπως έτσι ο Μερτ Γκιουνόκ ήταν πρωταγωνιστής σε μία από τις γκέλες της σεζόν δίνοντάς ταυτόχρονα το προβάδισμα στην ομάδα από το Ικόνιο αναγκάζοντας τους «μαύρους αετούς» να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή για να κερδίσει το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με το γκολ του Τζόζεφ στο 90+6', ο οποίος έκανε με ωραία ενέργεια το 2-1 σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των ανθρώπων της Μπεσίκτας. Είχε ισοφαρίσε σε 1-1 ο Τσενκ Τοσούν στι 67ο λεπτό.

Η νίκη αυτή διατήρησε την Μπεσίκτας στην 5η θέση με 32 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα