Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ: Ασίστ και γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον Μπακασέτα (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ: Ασίστ και γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον Μπακασέτα (vids)

bet365

Η Γκαζιαντέπ προηγήθηκε με 2-0 της Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα αλλά οι πρωταθλητές ισοφάρισαν το ματς μέσα στο πρώτο μέρος με ηγέτη τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ.

Για ακόμα μια σεζόν ο Τάσος Μπακασέτας είναι ο κινητήριος μοχλός της μεσοεπιθετικής λειτουργίας της Τράμπζονσπορ και ο ποδοσφαιριστής που «μιλάει» στα δύσκολα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας βρέθηκαν πίσω με 2-0 από την Γκαζιαντέπ του βασικού Στέλιου Κίτσιου μέσα στην Τραπεζούντα αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα με ηγέτη τον αρχηγό της Εθνικής, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ.

Στο 14' ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έκανε την κάθετη πάσα στον Τρεζεγκέ και ο Αιγύπτιος εξτρέμ με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 41' ο Χάνουσεκ έκανε χέρι στην περιοχή, ο Τάσος Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 2-2. O 29χρονος διεθνής έχει τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 11 ματς στην τρέχουσα σεζόν. Εν τέλει η Τράμπζον πήρε τη νίκη με 3-2 χάρη στην κεφαλιά του πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Μπάρτρα ατο 90+8'.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα