Σόουζα: «Δεν μπορώ να μείνω σ' ένα πρωτάθλημα που δεν νιώθω ασφαλής»

Σόουζα: «Δεν μπορώ να μείνω σ' ένα πρωτάθλημα που δεν νιώθω ασφαλής»

Newsroom
Σόουζα: «Δεν μπορώ να μείνω σ' ένα πρωτάθλημα που δεν νιώθω ασφαλής»

bet365

Την απόφασή του να αποχωρήσει του χρόνου από το τουρκικό πρωτάθλημα ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Τζόζεφ Σόουζα εξαιτίας της κλωτσιάς που δέχθηκε από οπαδό-εισβολέα.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Μπεσίκτας είχε μόλις επιστρέψει από τραυματισμό κι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην σεζόν στο παιχνίδι με την Άνγκαρακουτσού, όπου δύο συμπαίκτες του δέχθηκαν χτύπημα με εναέρια κλωτσιά από οπαδό που μπήκε στο γήπεδο. Στην συνέχεια μάλιστα ο Σόουζα αποβλήθηκε για την αντίδρασή του. Η Μπεσίκτας άσκησε έφεση για την ποινή, αλλά αυτή δεν άλλαξε, αφού παρ' ότι όλοι αποδεχόντουσαν το δίκιο του, δεν γινόταν βάσει κανονισμών.

Μάλιστα ο Σόουζα μιλώντας αργότερα στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα, καθώς εξηγούσε το συμβάν και το πως αυτό τον έκανε να νιώσει στους δημοσιογράφους.

Έτσι, λοιπόν, βάσει αυτών των συμβάντων, πήρε την απόφαση την οποία και ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Instagram να αποχωρήσει του χρόνου από το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού δεν νιώθει πλέον ασφαλής.

«Είμαι βέβαιος πως κάτι παρόμοιο θα συμβεί ξανά στο μέλλον κι εγώ θα έχω και πάλι την ίδια συμπεριφορά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην σεζόν και να κάνουμε την Μπεσίκτας πρωταθλήτρια ξανά. Αλλά το να μείνω εδώ την επόμενη σεζόν δεν με κάνει να νιώιω ασφαλή, αφού θα αντιδράσω με τον ίδιο τρόπο αν αυτό το πράγμα συμβεί ξανά. Επειεδή ξέρω πως εξαιτίας του χαρακτήρα μου, δεν θα δεχθώ τέτοιες συμπεριφορές εναντίον συμπαικτών μου και θα τιμωρηθώ ξανά. Γι' αυτό δεν μπορώ να μείνω στο πρωτάθλημα όπου δεν νιώθω ασφαλής, ακόμα κι αν η καρδιά μου στενοχωριέται που το λέω».

Ο Σόουζα βρίσκεται στην Μπεσίκτας από τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί ξανά στην καριέρα του στην Τουρκία με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε την τριετία (2015-2018).

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα