Γαλατάσαραϊ: Έκλεισε τους Ικάρντι και Μάτα με μόλις 2,65 εκατ. ευρώ

Σωτήρης Μυκονίου
Γαλατάσαραϊ: Έκλεισε τους Ικάρντι και Μάτα με μόλις 2,65 εκατ. ευρώ

bet365

Η Γαλατάσαραϊ κατόρθωσε να φέρει τον Μάουρο Ικάρντι στην ομάδα της ξοδεύοντας το ασήμαντο ποσό, με βάση την αξία του παίκτη πάντα, των 750.000 ευρώ.

Οι μεταγραφικές... βόμβες της «τσιμ μπομ» με τους Μάουρο Ικάρντι και Χουάν Μάτα ακούστηκαν σε όλη την Ευρώπη. Παρά το μέγεθος των συγκεκριμένων κινήσεων όμως, τα χρήματα που απαιτήθηκαν ήταν δυσανάλογα, αφού η Γαλατάσαραϊ κατόρθωσε να κλείσει τους δύο παίκτες ξοδεύοντας ουσιαστικά μόλις 2,65 εκατ. ευρώ και για τους δύο (!!).

Ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα, αυτό ήταν το κόστος για τους δύο σταρ της ομάδας. Ο Μάουρο Ικάρντι, που ήρθε δανεικός για ένα χρόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να έχει αμοιβή 6.750.000 ευρώ για την φετινή σεζόν, όμως οι ιθύνοντες της «τσιμ μπομ» κατόρθωσαν, πατώντας στην επιθυμία των Παριζιάνων να τον ξεφορτωθούν, να πληρώσουν μόλις τις 750.000 απ' αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του, ήτοι μόλις το 11% αυτού.

Όσον αφορά τον Χουάν Μάτα, η Γαλατά συμφωνήσε μαζί του για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με την αμοιβή του παίκτη για το πρώτο έτος, που είναι και το εγγυημένο βάσει συμβολαίου, να είναι 1,9 εκατ. ευρώ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα