Γαλατασαράι: Ανακοίνωσε Ικάρντι, Μάτα, Ράσιτσα και άλλους δύο σε ένα βίντεο (vid)

Γαλατασαράι: Ανακοίνωσε Ικάρντι, Μάτα, Ράσιτσα και άλλους δύο σε ένα βίντεο (vid)

Newsroom
Γαλατασαράι: Ανακοίνωσε Ικάρντι, Μάτα, Ράσιτσα και άλλους δύο σε ένα βίντεο (vid)

bet365

Μεταγραφικό... οίστρο είχε η Γαλατασαράι αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώνοντας στο ίδιο βίντεο τόσο την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, όσο κι αυτές των Χουάν Μάτα, Μίλοτ Ράσιτσα και άλλων δύο ποδοσφαιριστών!

Θα τη θυμούνται για χρόνια αυτή τη μεταγραφική περίοδο οι οπαδοί της Γαλατασαράι, οι οποίοι με τόσες «ηχηρές» κινήσεις μάλλον... ξέχασαν πως δεν συμμετέχουν φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η «Τσιμ Μπομ» πραγματοποίησε τρομερό ντεμαράζ επίσημων ανακοινώσεων, παρουσιάζοντας σε ένα βίντεο τα πέντε νέα μεταγραφικά της «χτυπήματα» σαν σε απονομή... Oscars, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετακόμισε ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα καλύψει το 60% του μισθού του για τον έναν χρόνο που θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Λίγα λεπτά αργότερα, «έσκασε» το επίσημο tweet για τον Χουάν Μάτα, ο οποίος μετά 11 χρόνια στην Αγγλία μετακόμισε στη Γαλατά ως ελεύθερος στα 34 του χρόνια.

Τη σκυτάλη πήρε ο Μίλοτ Ράσιτσα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νόριτς επίσης με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, για να ολοκληρώσουν το «καυτό» εξηντάλεπτο οι ανακοινώσεις των Γιουσούφ Ντεμίρ (με 6 εκατ. από τη Ραπίντ Βιέννης) και Ματίας Ρος (1,75 εκατ. από την Άαλμποργκ).

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλατασαράι έχει αποκτήσει ήδη φέτος το καλοκαίρι τους Μέρτενς, Τορέιρα, Σεφέροβιτς, Σέρτζιο Ολιβέιρα και Λεό Ντιμπουά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα