Αντάλιασπορ - Τράμπζονσπορ 5-2: Βαριά ήττα στο φινάλε για τους πρωταθλητές, τραυματίας ο Μπακασέτας (vid)

Αντάλιασπορ - Τράμπζονσπορ 5-2: Βαριά ήττα στο φινάλε για τους πρωταθλητές, τραυματίας ο Μπακασέτας (vid)

bet365

Η Τράμπζονσπορ κατέρρευσε στο φινάλε στην έδρα της Αντάλιασπορ (2-2 μέχρι το 80', 5-2 τελικό), δίχως να έχει από το 42' τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Μπήκε αλλαγή ο Σιώπης στο 68'.

Πρώτη ήττα στη νέα σεζόν για τους πρωταθλητές Τουρκίας και με βαρύ σκορ στην Αττάλεια (5-2). Η Τράμπζονσπορ γνώρισε ήττα με 5-2 στην έδρα της Αντάλιασπορ, χάνοντας πλήρως τον έλεγχο στο φινάλε δεχόμενη τρία γκολ από το 81' ως το 90+8΄.

Με τον Τάσο Μπακασέτα βασικό αλλά εκτός ματς από το 42' λόγω μυϊκού προβλήματος, σε μια περισσότερο προληπτική αλλαγή λόγω και της επερχόμενης ρεβάνς με την Κοπεγχάγη για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, η ομάδα της Τραπεζούντας βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ (14' Φερνάντο, 40' Ράιτ πεν.), αλλά μπήκε ξανά στο ματς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον νεοαποκτηθέντα, Μπαρντί. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του και ισοφάρισε στο 73', σφραγίζοντας ιδανικό ντεμπούτο με τα κυανέρυθρα, αλλά η συνέχεια ήταν πέρα για πέρα αρνητική.

Ο Μπαϊρακντάρ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους του Νούρι Σαχίν και στα τελευταία δύο λεπτά των καθυστερήσεων, το σκορ εκτινάχθηκε στο 5-2 με ακόμα ένα γκολ του Μπαϊρακντάρ και του Ράιτ. Εκτός του «Μπάκα» που άρχισε το ματς, ο Μανώλης Σιώπης το τελείωσε, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 68ο λεπτό.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα