Γαλατασαράι: Διπλό «μπαμ» με Μέρτενς και Τορέιρα

Γαλατασαράι: Διπλό «μπαμ» με Μέρτενς και Τορέιρα

Newsroom
Γαλατασαράι: Διπλό «μπαμ» με Μέρτενς και Τορέιρα

bet365

Κορύφωσε το μεταγραφικό της ντεμαράζ η Γαλατασαράι, ανακοινώνοντας τη σπουδαία απόκτηση του Ντρις Μέρτενς, λίγες ώρες αφού επισημοποίησε και το deal με τον Λούκας Τορέιρα!

Σε μία από τις υποψήφιες πρωταθλήτριες του μεταγραφικού παζαριού εξελίσσεται η Γαλατασαράι. Μετά τους Σέρτζιο Ολιβέιρα, Χάρις Σεφέροβιτς και Λεό Ντιμπουά για συνολικά επτά εκατομμύρια ευρώ, η «Τσιμ Μπομ» προχώρησε σε νέο διπλό «χτύπημα», ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Ντρις Μέρτενς και του Λούκας Τορέιρα!

Ο Βέλγος επιθετικός, ρέκορντμαν τερμάτων στην ιστορία της Νάπολι, έμεινε ελεύθερος από τους Παρτενοπέι και συμφώνησε με τον τουρκικό σύλλογο για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών, φτάνοντας, μάλιστα και στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικά και να παρουσιαστεί και επίσημα. Ανάλογο happy end και με τον Ουρουγουανό χαφ, για τον οποίο, μάλιστα, η Γαλατά έβαλε το χέρι στην τσέπη καταβάλλοντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ στην Άρσεναλ, με την προοπτική το deal να φτάσει και τα επτά εκατομμύρια μέσω μπόνους.

Πλέον, με τέτοιες κινήσεις η Γαλατά φωνάζει ότι θέλει το πρωτάθλημα και την επιστροφή στην Ευρώπη, μετά την καταστροφική περσινή σεζόν στην οποία τερμάτισε 13η στην τουρκική Super Lig.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα