Μπακασέτας: «Η Τράμπζονσπορ μου δίνει όλα όσα θέλω» (vid)

Μπακασέτας: «Η Τράμπζονσπορ μου δίνει όλα όσα θέλω» (vid)

Μπακασέτας: «Η Τράμπζονσπορ μου δίνει όλα όσα θέλω» (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας με δηλώσεις του στο τουρκικό «A Spor» έστειλε μήνυμα παραμονής στην Τράμπζονσπορ, ενώ για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν καταλυτικός στην πορεία της Τράμπζονσπορ μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αναμένεται το καλοκαίρι να είναι «καυτό» για αυτόν, καθώς εδώ και καιρό εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στο «A Spor» και διέψευσε τις φήμες για προτάσεις, τονίζοντας πως είναι σε έναν σύλλογο που του δίνει όλα όσα θέλει.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοια νέα. Αυτά είναι ψέματα. Γιατί αν έρθει μια προσφορά, ο σύλλογος θα είναι ο πρώτος που το γνωρίζει. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που μου δίνει όλα όσα θέλω. Αν μου έρθει πρόταση, ο σύλλογος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Θα ήθελα να κάνω τέτοια βήματα, αλλά επαναλαμβάνω πως ο σύλλογος θα αποφασίσει», ανέφερε ο Μπακασέτας, ο οποίος μίλησε και για τις σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων τονίζοντας: «Στην Ελλάδα κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή στην Τουρκία. Υπάρχει μια ιστορία μεταξύ των δύο εθνών, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στην Τουρκία, προερχόμενοι από την Ελλάδα. Όλοι μας φέρονται καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα