Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ 1-1: Με το μυαλό στο «double» οι πρωταθλητές

Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ 1-1: Με το μυαλό στο «double» οι πρωταθλητές

Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ 1-1: Με το μυαλό στο «double» οι πρωταθλητές

bet365

Η πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ λίγες μέρες μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου με την Καϊσέρισπορ έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Χατάισπορ (1-1). Βασικός ο Τάσος Μπακασέτας, εκτός αποστολής ο Μανώλης Σιώπης.

Η Τράμπζονσπορ λίγες μέρες μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος στην ιστορία της, μετά από «αναμονή» 38 χρόνων έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Χατάισπορ με σκορ 1-1. Βασικός και αναντικατάστατος για την «Τράμπζον» ο Τάσος Μπακασέτας, εκτός αποστολής για «ανάσες» ο Μανώλης Σιώπης.

Οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν θερμά τους πρωταθλητές, κάνοντας «pasillio» πριν από τη σέντρα. Η ομάδα της Τραπεζούντας έφτασε μια «ανάσα» από το να ανοίξει το σκορ στο 11', όταν κέρδισε πέναλτι, ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μουνίρ. Στο 48' ο Ντζανίνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντιούφ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Η Τράμπζονσπορ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει πλέον ως στόχο το «double» με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι πρωταθλητές την ερχόμενη Τρίτη (10/5, 20:30) θα αντιμετωπίσουν την Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, έχοντας να υπερασπιστούν τη νίκη τους στην Τραπεζούντα με 1-0.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα