Ο φίλαθλος που πήρε την κάλτσα του Μπακασέτα την έκανε κορνίζα και συνάντησε τον Ελληνα διεθνή (vid)

Ο φίλαθλος που πήρε την κάλτσα του Μπακασέτα την έκανε κορνίζα και συνάντησε τον Ελληνα διεθνή (vid)

Newsroom
Ο φίλαθλος που πήρε την κάλτσα του Μπακασέτα την έκανε κορνίζα και συνάντησε τον Ελληνα διεθνή (vid)

bet365

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός «πολιορκήθηκε» από τους φίλους της Τραμπζονσπόρ μετά το ματς με την Αντάλιασπορ και γνώρισε τον οπαδό του club που έγινε viral όταν πήρε την κάλτσα του και πόζαρε περήφανα στο φακό.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί σημείο αναφοράς για την Τραμπζονσπόρ, που πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Αντάλιασπορ όπου το club εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα εξελίχθηκαν μοναδικές στιγμές στο γήπεδο αλλά και την πόλη, αφού δεκάδες χιλιάδες φίλοι του club γιόρτασαν με την ψυχή τους.


Στο επίκεντρο βρέθηκαν, όπως είναι λογικό, οι ποδοσφαιριστές και όλοι ήθελαν να πάρουν τη φανέλα τους ή κάποιο σουβενίρ, ύστερα από τη λήξη της ιστορικής πλέον αναμέτρησης. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός «πολιορκήθηκε» από δεκάδες οι οποίοι θέλησαν να τον... γδύσουν και ένας εξ’ αυτών πήρε μία κάλτσα του, με την οποία μάλιστα πόζαρε όλο περηφάνια με αυτή στις κάμερες που αποτύπωναν τα γεγονότα. «Ηταν πάρα πολλοί γύρω του και ξαφνικά βρέθηκα στα πόδια του. Τράβηξα την κάλτσα του, ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα. Πολλοί έρχονται και με επισκέπτονται για να τη δουν», είπε χαρακτηριστικά όλο καμάρι.

Η «τρέλα» του λοιπόν με την ομάδα και τον Ελληνα διεθνή δεν πέρασε απαρατήρητη και ο φίλος της Τραμπζονσπόρ είχε την ευκαιρία να πάρει ένα έξτρα δώρο από το ίνδαλμά του. Επισκέφθηκε λοιπόν το προπονητικό κέντρο της ομάδας με την κάλτσα σε κορνίζα, συνάντησε τον Μπακασέτα, μίλησε μαζί του και πήρε αυτό που ήθελε εξ’ αρχής, μία φανέλα του και μάλιστα υπογεγραμμένη από τον αρχηγό της «γαλανόλευκης». «Ξαφνικά έβγαλε την κάλτσα από το πόδι μου. Αρχισα να γελάω», είπε ο «Μπάκα» για το περιστατικό.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα