Τράμπζονσπορ - Καραγκουμρούκ 1-1: Tέταρτη διαδοχική απώλεια βαθμών για τους πρωτοπόρους

Βασίλης Μπαλατσός
Τράμπζονσπορ - Καραγκουμρούκ 1-1: Tέταρτη διαδοχική απώλεια βαθμών για τους πρωτοπόρους

bet365

H πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Τουρκίας, Τράμπζονσπορ «γκέλαρε» για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη δέκατη Καραγκουμρούκ. Βασικός και αναντικατάστατος ο Τάσος Μπακασέτας, στον πάγκο έμεινε ο Μανώλης Σιώπης.

Για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική η Τράμπζονσπορ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο, καθώς «κόλλησε» στην ισοπαλία με σκορ 1-1 με τη δέκατη της βαθμολογίας, Καραγκουμρούκ, στην Τραπεζούντα. Επέστρεψε μετά την τιμωρία του για τη συμπλήρωση καρτών ο Τάσος Μπακασέτας και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος επέστρεψε και αυτός στην αποστολή μετά την απουσία του για κάρτες κόντρα στην προτελευταία Γκαζιαντέπ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του άλλοτε χαφ της Μίλαν, Λούκας Μπίλια και η «Τράμπζον» ισοφάρισε στο 58' με τον προωθημένο κεντρικό αμυντικό, Βίκτορ Ούγκο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο στο 81ο λεπτό με τον Τάσο Μπακασέτα, όμως ο τερματοφύλακας της Καραγκουμρούκ απέκρουσε το σουτ του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Η ομάδα της Τραπεζούντας μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς, όμως παραμένει στην πρώτη θέση με 73 βαθμούς, 14 περισσότερους από τη δεύτερη, Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα (59), έχοντας ενα παιχνίδι περισσότερο.

H βαθμολογία:

sl-turkey-table

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα