Μπακασέτας: «Θα μου άρεσε να παίξω στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, του χρόνου η ΑΕΚ θα κάνει τη διαφορά» (vid)

Newsroom
Μπακασέτας: «Θα μου άρεσε να παίξω στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, του χρόνου η ΑΕΚ θα κάνει τη διαφορά» (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το νέο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε στην πολύ καλή κατάσταση του ίδιου, αλλά και της ομάδας του της Τράμπζονσπορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στο OPEN:

Για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι πιο ώριμος και πιο έμπειρος για να διαχειριστώ πράγματα και καταστάσεις απ' ότι ήμουν στην Ελλάδα. Έχει παίξει ρόλο και η θέση για την απόδοση που έχω».

Για την εξαιρετική πορεία της Τράμπζονσπορ: «Θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά όλα είναι ιδανικά. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτά τα δύο στοιχεία μας έχουν δώσει ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα. Στην Τουρκία πήρα αγάπη και στήριξη από τον κόσμο στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές. Ήταν φοβερό συναίσθημα, το οποίο ένιωσα από την αρχή».

Για το πώς βλέπει την ΑΕΚ: «Βρίσκεται σε καλή πορεία. Γιατί θα το πω αυτό; Γιατί το καλοκαίρι έγιναν κάποιες πολύ καλές προσθήκες, κατά την άποψή μου. Απλά είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο μία ομάδα με τόσους πολλούς νέους παίκτες να κάνει τη διαφορά απ’ την πρώτη χρονιά. Το θεωρώ αδύνατο, οποιοδήποτε προπονητή κι αν είχε. Η ομάδα θέλει συνοχή, θέλει πολλά πράγματα κι αυτό γίνεται μέσα από το χρόνο. Η ομάδα έχει μπει σε ένα καλό πλάνο, όσον αφορά και τους παίκτες που έχει. Είναι θέμα χρόνου όλο αυτό να γίνει μία ομάδα. Να χτιστεί η κατάλληλη νοοτροπία γύρω από την ομάδα και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή και τους νέους που θα έρθουν».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κι αν… ζηλεύει: «Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Επειδή εχω ζήσει την ομάδα και σε πολύ ωραίες στιγμές και σε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο με τον Λεβαδειακό και με τη Μπενφίκα η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Πιστεύω ότι τώρα θα είναι ακόμη καλύτερη. Με την καλή έννοια ναι τους ζηλεύω γιατί θα είναι και το γήπεδο πάρα πολύ ποδοσφαιρικό κι αξίζει μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο. Θα μου άρεσε να παίξω εκεί. Θα ήταν ωραίο συναίσθημα».

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Προέχει τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ και το καλοκαίρι να έρθει μία καλή πρόταση, ώστε και η ομάδα να είναι ευχαριστημένη, να είμαι ευχαριστημένος και εγώ για να δω που είναι το... ταβάνι μου».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα