Χωρίς Μπακασέτα, αλλά με Σιώπη στο +10 η Τράμπζονσπορ

Χωρίς Μπακασέτα, αλλά με Σιώπη στο +10 η Τράμπζονσπορ

Newsroom
Χωρίς Μπακασέτα, αλλά με Σιώπη στο +10 η Τράμπζονσπορ

bet365

Το τρένο της Τράμπζονσπορ συνεχίζει ακάθεκτο την κούρσα του προς τον τίτλο, αφού επικράτησε 2-0 της Καραγκιουμρούκ και βρέθηκε στο +10 από την δεύτερη στη βαθμολογία, Κόνιασπορ.

Άνετη κι ωραία... Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή Τράμπζονσπορ που ακόμη και χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα, συνεχίζει να τρομοκρατεί αδιάκοπα τους αντιπάλους. Με τον Μανώλη Σιώπη στο βασικό σχήμα, ο τουρκικός σύλλογος αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 στην έδρα της Καραγκιουμρούκ και βρέθηκε στο +10 από τους διώκτες της.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ο Τζανινί, με τους φιλοξενούμενους να κατευθύνονται με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, προτού σφραγίσουν τελικά τη νίκη στο δεύτερο μέρος. Στο 62΄ο Ομούρ έγραψε το 0-2 με άψογο τελείωμα και κλείδωσε το τρίποντο για την Τράμπζονσπορ που διεύρυνε το νικηφόρο σερί της και πέρασε ακόμα ένα εμπόδιο στην πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα