Φενέρμπαχτσε: Βαθμός στο 90+9' με... ζόρι, υπογραφή Κολοβέτσιου και τέσσερα δοκάρια! (vid)

Φενέρμπαχτσε: Βαθμός στο 90+9' με... ζόρι, υπογραφή Κολοβέτσιου και τέσσερα δοκάρια! (vid)

bet365

Μετά από τέσσερα δοκάρια (ένα του Πέλκα) απέναντι στην Καϊσέρισπορ του σκόρερ Κολοβέτσιου, η Φενέρ έσωσε την παρτίδα με γκολ στο 85' και πέναλτι του Οζίλ στο 90+9' (2-2), αλλά δεν γλίτωσε τη νέα γκέλα, μένοντας στο -10 από την κορυφή.

«Έσπασε» τα δοκάρια κι έχασε δύο ακόμη βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος η Φενέρμπαχτσε, από την Καϊσέρισπορ του σκόρερ, Δημήτρη Κολοβέτσιου. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έσωσε τον βαθμό εντός έδρας με buzzer-beater πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ στο 90+9' (2-2), έχοντας μετρήσει προηγουμένως τέσσερα δοκάρια (!), το ένα εξ αυτών από τρομερό σουτ του Δημήτρη Πέλκα!

Το πρώτο «στοπ» από το δοκάρι σημειώθηκε στο 33', όταν ο Ιρφάν Καχβετσί αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Βίτορ Περέιρα και πέταξε στα... σκουπίδια την ευκαιρία για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Κολοβέτσιος έκανε τη Φενέρ να το πληρώσει. Με το... rebound μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Έλληνας στόπερ άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά δίχτυα στα τουρκικά γήπεδα, μετά το παρθενικό του γκολ τον περασμένο Γενάρη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους πέρασε στο παιχνίδι ο Πέλκας, ο οποίος είδε το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο. Κι από εκείνο το σημείο άρχισε ο καταγισμός των δοκαριών, με τη μπάλα απλά να μην μπαίνει στα δίχτυα. Στο 52' από την προβολή του Τισεράν η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι κι έφυγε άουτ και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 61' ο Γκαβράνοβιτς έγραψε το 0-2.

Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η στιγμή του Πέλκα να απειλήσει, με το φανταστικό curler του να καταλήγει στο οριζόντιο και για ελάχιστα εκατοστά προ της γραμμής της εστίας! Ο Μπερίσα πήρε τη σκυτάλη και με φοβερό απευθείας φάουλ βρήκε επίσης το οριζόντιο στο 78', με τον Ζάϊτς να σπάει επιτέλους τη γκίνια και να παραβιάζει την εστία του Λουνγκ στο 85'.

Τελικά, η τύχη χαμογέλασε λίγο στη Φενέρ στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Τσιβελέκ ανέτρεψε τον Μπερίσα με τράβηγμα εντός περιοχής και ο Τσακίρ καταλόγισε πέναλτι μετά και τη χρήση του μόνιτορ. Ο Οζίλ ευστόχησε κι έσωσε τον βαθμό, όχι όμως και τους άλλους δύο που χάθηκαν κι άφησαν τη Φενέρ στο -10 από την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη και χωρίς νίκη εντός συνόρων από τις 3 Οκτωβρίου.

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Οζέρ, Τισεράν, Κιμ, Σάλαϊ (46’ Νόβακ), Σανγκαρέ (46’ Ντουρσούν), Γιαντάς, Ζάιτς, Μέγιερ (46’ Πέλκας), Καντίογλου (70’ Οζίλ), Καχβετσί (70’ Γκουμούσκαγια), Μπερίσα

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα