Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε 3-1: Κορυφή με δυο γκολ του Μπακασέτα! (vid)

Newsroom
Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε 3-1: Κορυφή με δυο γκολ του Μπακασέτα! (vid)

bet365

Ο Μπακασέτας συνεχίζει τα... πάρτι στην Τουρκία, αφού με δυο δικά του γκολ η Τράμπζονσπορ επικράτησε 3-1 της Φενέρ και βρέθηκε στην κορυφή.

Ο Μπακασέτας κάνει απίθανα πράγματα στην Τουρκία και η Τράμπζονσπορ βλέπει ψηλά, ακόμα και τίτλο! Ναι, η ομάδα της Τραπεζούντας πήρε και το ντέρμπι, επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Φενέρ και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπακασέτα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και είναι πρώτος σκόρερ με 7 τέρματα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κάνει απίθανη σεζόν, έχοντας αφήσει πίσω του Μπαλοτέλι και Μπατσουαγί (4 γκολ).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ρόσι, ωστόσο, έμεινε με δέκα παίκτες στο 23' λόγω αποβολής του Μιν. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε και η ισοφάριση. Εξυπνη εκτέλεση φάουλ του «Μπάκα» και 1-1 για την Τράμπζονσπορ.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτελέσματα, αφού στο 86' κέρδισαν πέναλτι και ο Μπακασέτας από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-1. Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το 3-1 με αυτογκόλ του Γκουστάβο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα