Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ 1-1: Πρώτη γκέλα χωρίς Πέλκα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ 1-1: Πρώτη γκέλα χωρίς Πέλκα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

bet365

Χωρίς τον ανέτοιμο Δημήτρη Πέλκα, η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι στη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα (1-1).

Έμεινε κορυφή, αλλά με συγκατοίκους τις Μπεσίκτας και Κόνιασπορ η Φενέρμπαχτσε, υποπίπτοντας στην πρώτη της «γκέλα» εντός έδρας απέναντι στη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα (1-1).

Με τον Δημήτρη Πέλκα να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στον ώμο αλλά να μένει εκτός αποστολής, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League (30/9) έμεινε στο 1-1, πληρώνοντας το τραγικό λάθος του γκολκίπερ της, Μπαγιντίρ, ο οποίος επιχείρησε αποτυχημένη ντρίμπλα στον Πέντρο Ενρίκε και δεν γλίτωσε το πέναλτι στη συνέχεια της φάσης. Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε στο 45', με το γκολ των γηπεδούχων χάρη στον Οσάγι-Σάμουελ από το 23' να μην έχει αντίκρισμα.

Βασικός για άλλο ένα ματς ο Μεσούτ Οζίλ για τους γηπεδούχους, όπως και ο νεοαποκτηθείς φορ από τη Ζάλτσμπουργκ, Μπερίσα.

Φενέρμπαχτσε (3-4-2-1, Βίτορ Περέιρα): Μπαγιντίρ, Τισεράντ (22' Σάλαϊ), Κιμ, Αζίζ, Οσάγι-Σάμουελ, Γκουστάβο, Ζάιτς, Γκουμούσκαγια, Οζίλ (59' Καχβετσί, 73' Μέγιερ), Ρόσι, Μπερίσα (56' Βαλένσια)

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα