Γούτας - Σίβασπορ: Δύο γκολ ο Έλληνας στόπερ κόντρα στη Γκεζτέπε (vid)

Γούτας - Σίβασπορ: Δύο γκολ ο Έλληνας στόπερ κόντρα στη Γκεζτέπε (vid)

Γούτας - Σίβασπορ: Δύο γκολ ο Έλληνας στόπερ κόντρα στη Γκεζτέπε (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Γούτας εκτέλεσε χρέη... φορ για τη Σίβασπορ κόντρα στη Γκοζτεπέ (2-2), σκοράροντας δύο γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το πρώτο ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα θα το θυμάται για πάντα ο Δημήτρης Γούτας. Ο Έλληνας στόπερ, στην επιστροφή του μετά από μικροτραυματισμό που τον κράτησε εκτός τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, σκόραρε όχι μία, αλλά δύο φορές για τη Σίβασπορ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Γκεζτέπε.

Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 11' και το 66' με ισάριθμες κεφαλιές, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Ακμπουνάρ στο 51' κι αφού απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 70' λόγω αποβολής του Καγιόντε έφεραν το ματς οριστικά στα ίσα με τον Σίμσεκ στο 84'.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ο 27χρονος Καβαλιώτης στόπερ σκοράρει δύο φορές σε ένα ματς στην επαγγελματική του καριέρα (συνολικά 18 γκολ με Ξάνθη, Ατρόμητο, Σεν-Τρούιντεν, Λεχ Πόζναν και Σίβασπορ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα