Ολυμπιακός: «Ο Ραϊόλα προσπαθεί να τον πείσει για τράμπα Μανωλά-Καμαρά»

Ολυμπιακός: «Ο Ραϊόλα προσπαθεί να τον πείσει για τράμπα Μανωλά-Καμαρά»

bet365

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Μίνο Ραϊόλα επιχειρεί να πείσει τον Ολυμπιακό να δεχτεί την τράμπα Καμαρά-Μανωλά ώστε να κλείσει το deal. Σεμέδο δίνουν οι «ερυθεόλευκοι», σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα.

Tη στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, εμφανίζεται αμετακίνητος από τα 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά, στην Ιταλία νέο δημοσίευμα ασχολείται με το θέμα.

Συγκεκριμένα, η «Tuttosport» υποστηρίζει πως ο Μίνο Ραϊόλα προσπαθεί να πείσει τους πρωταθλητές Ελλάδας να δεχτούν τράμπα Καμαρά-Μανωλά χωρίς να δεχτούν επιπλέον χρήματα.

Όπως τονίζεται, στον Ολυμπιακό θέλουν επιπλέον 10 εκατ. ευρώ - ποσό που δεν θέλει να δώσει η Νάπολι. Ετσι, ο περιβόητος ατζέντης προσπαθεί να ολοκληρωθεί το deal χωρίς να υπάρξουν χρήματα.

Calcionapoli24: «Ο Ολυμπιακός προσφέρει Σεμέδο στη Νάπολι για να πάρει Μανωλά»

Με τον Μαντί Καμαρά να είναι πολύ πιο χρήσιμος στα χέρια του Μαρτίνς, στο Λιμάνι θέλουν να ξεφορτωθούν τον Σεμέδο το τελευταίο διάστημα.

Το «Calcionapoli24», τονίζει πως αντί του μέσου από τη Γουινέα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στη Νάπολι τον Πορτογάλο στόπερ προκειμένου εκείνοι να δώσουν τον Μανωλά.

Όπως και να 'χει οι δύο πλευρές είναι σε διαρκείς διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν τα έχουν βρει στο ποσό που θα δώσει μια εξ αυτών, όπως τονίζεται από το εν λόγω δημοσίευμα.

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ NEWS FEED