Μαλάτιασπορ - Τράμπζονσπορ 1-5: «Μαγική» πρεμιέρα με Μπακασέτα, Χάμσικ, Ζερβίνιο (vid)

Μαλάτιασπορ - Τράμπζονσπορ 1-5: «Μαγική» πρεμιέρα με Μπακασέτα, Χάμσικ, Ζερβίνιο (vid)

bet365

Έβγαζε «φωτιές» στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος βρήκε δίχτυα και μαζί με τους Χάμσικ, Ζερβίνιο, Νουακέμε και Τζανίνι συνέτριψαν τη Μαλάτιασπορ στην έδρα της (1-5)

Καλύτερο ξεκίνημα στη νέα σεζόν δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι της Τράμπζονπορ, οι οποίοι είδαν τα αστέρια της μεσοεπιθετικής γραμμής τους να κάνουν «θραύση» κόντρα στη Γενί Μαλάτιασπορ.

Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα επικράτησε με το εμφατικό 5-1, με τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας να δίνει το σύνθημα στη νέα αγωνιστική περίοδο με το πρώτο του γκολ μόλις στο 3', εκτελώντας υπέροχα με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του νεοφερμένου σταρ, Μάρεκ Χάμσικ.

Ο πολύπειρος Σλοβάκος σημείωσε ονειρικό ντεμπούτο στην τουρκική Λίγκα, ανοίγοντας και τον δικό του λογαριασμό στο 42'. Ενδιάμεσα, ο βασικός φορ του κλαμπ της Τραπεζούντας, Νουακέμε και ο επίσης νεοαποκτηθείς διάσημος εξτρέμ, Ζερβίνιο είχαν φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ο Μπουγιούκ μείωσε προσωρινά για τους γηπεδούχους, για να έρθει ο έτερος εξτρέμ, Τζανίνι να διαμορφώσει το τελικό 1-5 με πέναλτι στο 66'.

Αυτό ήταν το 7o γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού σε 22 συμμετοχές με την Τράμπζονσπορ (έχει και 5 ασίστ), ο οποίος αγωνίστηκε στον άξονα, σε τριάδα χαφ με τους Χάμσικ και Ούγκο.

Photo Credits: Getty Images

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα