Τράμπζονσπορ: Η ομάδα του Μπακασέτα θέλει τον Εμρέ Μορ

Βασίλης Τεμπέλης
Τράμπζονσπορ: Η ομάδα του Μπακασέτα θέλει τον Εμρέ Μορ

bet365

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα έχει κάνει πρόταση στον 24χρονο Τούρκο εξτρέμ, Εμρέ Μορ, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Εμρέ Μορ είναι αποφασισμένος ν' αποχωρήσει από τη Θέλτα και πριν λίγες μέρες, μάλιστα, υπέγραψε συμβόλαιο με τον πανίσχυρο super agent, Μίνο Ραϊόλα, για να βρει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Εκείνος τον πρότεινε αρχικά στην Μπεσίκτας, η ομάδα όμως από την Κωνσταντινούπολη τον απέρριψε για τον προβληματικό του χαρακτήρα. Τον πρότεινε και στην Τράμπζονσπορ.

Στην Τραπεζούντα το σκέφτηκαν και σύμφωνα με τη Fotomac αποφάσισαν να καταθέσουν πρόταση στον 24χρονο Τούρκο εξτρέμ. O Εμρέ Μορ πέρασε και δεν... ακούμπησε από την Ελλάδα το 2020, με απογοητευτικό απολογισμό δύο μόλις ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ούτε στο Βίγκο, ωστόσο, έχει θέση. Η Θέλτα από την πλευρά της έχει αναγνωρίσει ότι η επένδυσή της απέτυχε και τα 13 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας δεν απέδωσαν καρπούς. Την περασμένη σεζόν ο Μορ σκόραρε 1 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ σε 13 μόνο συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τους Γαλιθιάνους.

Εκτός από τον Τάσο Μπακασέτα, στο ρόστερ της Τράμπζονσπορ ξεχωρίζει η παρουσία του Μάρεκ Χάμσικ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα