Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Θα παίξει ξανά μέσα στη σεζόν» λέει ο Τερίμ! (vid)

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Θα παίξει ξανά μέσα στη σεζόν» λέει ο Τερίμ! (vid)

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συμμετείχε με ειδικά γυαλιά και το ένα μάτι καλυμμένο στην προπόνηση της Γαλατασαράι και στις δηλώσεις έκανε ειδική ευχαριστήρια αναφορά στον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Νορβηγός θ' αγωνιστεί αυτή τη σεζόν.

Πριν από λίγες μέρες ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ίντζε, τόνισε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων από την αδερφή του στο μάτι για ν' αποκατασταθεί η βλάβη που προκλήθηκε μετά το ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό (13/7, 21:15), όπου θα τιμηθεί.

Συμμετείχε με ειδικά γυαλιά και καλυμμένο το μάτι στην προπόνηση της Τρίτης (6/7) για την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη και έκανε δηλώσεις πλάι στον προπονητή του, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο 29χρονος Νορβηγός θ' αγωνιστεί μέσα στη σεζόν.

«Ο Ομάρ ήταν πολύ αποφασισμένος, ήθελα να είναι μαζί μας εδώ. Ίσως να μην είναι μαζί στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά πιστεύω ότι θα φορέσει τη φανέλα της Γαλατασάραι ξανά μέσα στη σεζόν», υποστήριξε 67χρονος Τούρκος προπονητής.

Ο Ομάρ, εμφανώς συγκινημένος στο τέλος της ομιλίας του Τερίμ, ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν στην περιπέτεια αυτή, επιφύλαξε ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά στον ίδιον τον Τερίμ.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, ειδικά τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη των οπαδών μας, των φίλων μου και του Φατίχ».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα