Fotomac: Θέλει τον Τάσο Δώνη η Φενέρμπαχτσε του Πέλκα!

Βασίλης Τεμπέλης
Fotomac: Θέλει τον Τάσο Δώνη η Φενέρμπαχτσε του Πέλκα!

bet365

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα κινείται σύμφωνα με τη Fotomac για την απόκτηση του Τάσου Δώνη, ο οποίος δεν έχει μέλλον στη Ρεμς.

Ο Δημήτρης Πέλκας εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στην Κωνσταντινούπολη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και η ομάδα της γειτονικής χώρας έχει στρέψει το βλέμμα σε έναν άλλον Έλληνα για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Σύμφωνα με τη Fotomac, η Φενέρ κινείται για την απόκτηση του Τάσου Δώνη. Ο 24χρονος Έλληνας φορ ανήκει στη Ρεμς, ωστόσο δεν έχει χώρο στη γαλλική ομάδα και αναζητείται φόρμουλα για ν' αποχωρήσει (πιθανότερο σενάριο ο νέος δανεισμός, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024).

Ο Δώνης αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο - συμπαίκτης του αδερφού του, Χρήστου, και του Γιώργου Γιακουμάκη - μετρώντας έξι συμμετοχές (δεν σκόραρε) και μην καταφέρνοντας ν' αποτρέψει τον υποβιβασμό της.

Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και της Γιουβέντους, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός σε Λουγκάνο και Νις. Από τους Μπιανκονέρι τον απέκτησε το 2017 η Στουτγκάρδη αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Με το ίδιο ποσό τον αγόρασε (ενεργοποίησε την οψιόν μετά το πέρας του δανειμού) η Ρεμς, στην οποία ωστόσο λόγω των τραυματισμών δεν στέριωσε.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα