Η Γαλατάσαραϊ άφησε την οψιόν αγοράς του Ονιεκούρου λόγω εκλογών

Η Γαλατάσαραϊ άφησε την οψιόν αγοράς του Ονιεκούρου λόγω εκλογών

bet365

Η Γαλατάσαραϊ δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Χένρι Ονιεκούρου η οποία έληξε την Παρασκευή (11/6) ζητώντας άλλες 2 εβδομάδες λόγω των εκλογών στον σύλλογο.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται από τον Ολυμπιακό για τις θέσεις των εξτρέμ είναι και αυτό του Χένρι Ονιεκούρου. Ο 24χρονος Νιγηριανός άσος ήταν δανεικός από την Μονακό στην «Τσιμ Μπομ» με οψιόν αγοράς στα 4,3 εκατ. ευρώ η οποία θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί μέχρι και τις 11 Ιουνίου.

Αυτό όμως δεν έγινε κάτι που σημαίνει πως ο Ονιεκούρου ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Γαλλία και το Μόντε Κάρλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Γαλατά δεν επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή, αλλά οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου στον σύλλογο όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει αναστολή σε όλες τις αποφάσεις.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ζήτησαν από την Μονακό άλλες 15 ημέρες διορία μέχρι να υπάρξει νέο προεδρείο στον σύλλογο το οποίο και θα αποφασίσει αν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα