Άρης: Με πολλά ερωτηματικά η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άκης Μάντζιος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι από τους παίκτες του κέντρου θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι (24/9, 17:30) με τον Παναιτωλικό καθώς η κατάσταση των Νταρίντα, Τζούρασεκ και Ρουπ θα αξιολογηθεί στην πορεία της εβδομάδας.

Αν εξαιρεθεί η συμμετοχή του Ζαν Ζουλ Εμβοντό στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και η επιστροφή του στη δράση έπειτα από απουσία ενός μήνα, κανένα από τα υπόλοιπα ερωτηματικά δεν απαντήθηκαν στην επανέναρξη των προπονήσεων στον Άρη καθώς παραμένουν τα προβλήματα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έκανε θεραπεία, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για τη διαθεσιμότητά του και όπως σημείωσε η ΠΑΕ Άρης στο επίσημο δελτίο Τύπου της… «καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής τους» καθώς στο ίδιο γκρουπ είναι και οι Λούκας Ρουπ, Νέβεν Τζούρασεκ. Ο Γερμανός αγωνίστηκε με ένεση ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να καταστρώσει ασφαλές πλάνο για το παιχνίδι της Κυριακής. Αν δηλαδή δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Λούκας Ρουπ, Βλάντιμιρ Νταρίντα τότε ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει να βρει τρόπο κάλυψης πίσω από τον φορ. Σε αυτή τη θέση έχουν χρησιμοποιηθεί οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Άλβαρο Ζαμόρα αλλά και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ο οποίος όμως δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ λίγα ήταν τα δευτερόλεπτα παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σα να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση ενώ ο Κίκε Σαβέριο δύσκολα θα προλάβει παιχνίδι πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.