Πανσερραϊκός: Δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Stoiximan Superleague

Πανσερραϊκός: Δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Stoiximan Superleague

Newsroom
σερρες

bet365

Με ανακοίνωση της η ΕΕΑ έκανε γνωστό ότι ο Πανσερραϊκός δεν έλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Stoiximan Superleague.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε γνωστές τις αποφάσεις σχετικά με τα πιστοποιητικά συμμετοχής για τη Stoiximan Superleague όπου Βόλος και Άρης χορηγήθηκαν με αυτό αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον Πανσερραϊκό.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΕΑ, πάρθηκε η απόφαση να μην δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής λόγω έλλειψης βεβαίωσης ηλεκτρονικής εποπτείας.

Αναλυτικά:

«1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 1:
ΠΑΕ ΑΡΗΣ
ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
2. Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 1:
ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, λόγω έλλειψης βεβαίωσης ηλεκτρονικής εποπτείας.
3. Αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ περί ανάκλησης-θεραπείας της από 21.07.2023 απόφασης της Επιτροπής, αφορώσας τη μη χορήγηση πιστοποιητικού αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ»

Από την πλευρά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός υπήρξε ανακοίνωσε σχετικά με τον λόγο που δεν πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής.

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται στη μη ολοκλήρωση των εργασιών για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, κάτι για το οποίο είχε εφιστήσει την προσοχή στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μολαταύτα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους της, θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα