Άρης: Ο Ρουπ, ο Χριστοδουλόπουλος και οι δύο μήνες απουσίας του Μάνου Γκαρθία

Άρης: Ο Ρουπ, ο Χριστοδουλόπουλος και οι δύο μήνες απουσίας του Μάνου Γκαρθία

Ο Ρουπ

bet365

Στις αρχές Οκτωβρίου εκτιμάται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Μάνου Γκαρθία για να μπει σε συνθήκες αγώνες και ο Άρης καλείται να αποφασίσει αν σ’ αυτό το διάστημα των δύο μηνών θα στηριχθεί στους Λούκας Ρουπ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ή αν θα προχωρήσει στην προσθήκη παίκτη.

Συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες από την ημέρα που ο Μάνου Γκαρθία υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του στον χιαστό. Πλέον ο Ισπανός βρίσκεται στο στάδιο της ενδυνάμωσης, προφανώς δεν υπολογίζεται για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, για την ακρίβεια εκτιμάται ότι κατά τα τέλη Αυγούστου θα είναι σε θέση να μπει σταδιακά σε κομμάτια προπόνησης της ομάδας. Ως εκ τούτου, ο 24χρονος δεν υπολογίζεται για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και τουλάχιστον στις πρώτες πέντε-έξι αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Κι έτσι ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα καλύψει το κενό του.

Προφανώς, η συμφωνία με τον Λούκας Ρουπ για την υπογραφή νέου συμβολαίου στοιχειοθέτησε την πρώτη κίνηση για τον αντί-Μανού Γκαρθία. Ο Άρης επέλεξε να διατηρήσει τον 32χρονο Γερμανό μέσο εκτιμώντας ότι στον μικρό αριθμό αγώνων στους οποίους έπαιξε έδειξε καλά στοιχεία κι έτσι κατέληξε στην απόφαση παροχής μιας ακόμη ευκαιρίας. Είναι ευνόητο ότι το έπραξε λόγω του διαστήματος που θα χρειαστεί ο Ισπανός μέσος για να επανέλθει πλήρως στη δράση.

Η παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δρομολογήθηκε για πολλούς λόγους, αγωνιστικά, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για τη θέση πίσω από τον φορ περιοχής. Σε αυτή αγωνίστηκε κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Κύπρο και στην πραγματικότητα φαίνεται ότι του ταιριάζει περισσότερο στην παρούσα περίοδο σε σχέση με τα επιθετικά άκρα στα οποία έπαιζε στα χρόνια της ποδοσφαιρικής νιότης του.

Για να πάμε στο σενάριο προσθήκης παίκτης, προφανώς αυτό είναι υπαρκτό αλλά δεν βρίσκεται στις μεταγραφικές προτεραιότητες. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε καθώς αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» έχουν άλλες ανάγκες σαν αυτή της απόκτησης αριστερού οπισθοφύλακα, αμυντικού χαφ, ακραίου επιθετικού αλλά και σέντερ φορ. Για την ακρίβεια, δείχνουν ότι κινούνται περισσότερο για την απόκτηση εσωτερικού μέσου και όχι επιτελικού. Γι’ αυτόν τον λόγο εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 21χρονο Βούλγαρο διεθνή, Φίλιπ Κράστεβ, σε μια υπόθεση η οποία είναι από στάσιμη έως… «τελειωμένη αρνητικά», όπως ανέφεραν τα βουλγαρικά media υποστηρίζοντας ότι διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τη Λόμελ. Οι «κίτρινοι» είχαν προτείνει τον ετήσιο δανεισμό με option αγοράς το καλοκαίρι του 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα