Άρης: Η πώληση Μαζικού στη Σερβέτ βάζει σε πρώτο πλάνο την προσθήκη αριστερού μπακ

Άρης: Η πώληση Μαζικού στη Σερβέτ βάζει σε πρώτο πλάνο την προσθήκη αριστερού μπακ

Ο Μαζικού

bet365

Η συμφωνία του Άρη με τη Σερβέτ για την πώληση του Μπράντλεϊ Μαζικού αναμένεται να επικυρωθεί εντός των επόμενων ωρών με την υπογραφή των συμφωνητικών και πλέον στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Σερβέτ επιβεβαίωσε την επιθυμία της για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μαζικού καθώς προχώρησε στην κατάθεση δύο βελτιωμένων προτάσεων σε σχέση με την αρχική και από τη στιγμή που η τελευταία ήταν αντίστοιχη των οικονομικών απαιτήσεων του Άρη, συμφωνήθηκε η πώληση του Κογκολέζου αριστερού μπακ. Είχε προηγηθεί η συμφωνία του Μαζικού με την ελβετική ομάδα και ουσιαστικά η τελευταία πάτησε πάνω σ’ αυτή ούτως ώστε να πετύχει αυτό που ήθελε. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του Άρη για την πώληση ποδοσφαιριστών. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επικυρωθεί το deal με την υπογραφή των συμφωνητικών και στη συνέχεια ο Μαζικού θα μεταβεί στη Γενεύη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Σερβέτ το οποίο θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριών χρόνων.

Κι έτσι, στις ανάγκες άμεσης ενίσχυσης προστίθεται και το αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη καθώς απέμεινε ο Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος μάλιστα δεν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Οι «κίτρινοι» θέλουν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο διετούς διάρκειας, έχουν ενημερώσει τον έμπειρο Βέλγο αριστερό οπισθοφύλακα αλλά για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έκδοσης ενός… βελούδινου διαζυγίου θα πρέπει πρωτίστως να βρει ο παίκτης τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα