Ζέκα: «Ήρθε η ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, στον Παναθηναϊκό»

Ζέκα: «Ήρθε η ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
O Kάρλος Ζέκα

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα έκλεισε το κεφάλαιο της καριέρας του στη Κοπεγχάγη και άνοιξε εκείνο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Ζέκα αποχώρησε ως νταμπλούχος από την Κοπεγχάγη και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του και να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο διεθνής Έλληνας μέσος είπε «αντίο» στον δανέζικο σύλλογο με ένα γεμάτο συναίσθημα ποστ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «πράσινο» come back του.

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram:

«Ήρθε η ώρα! Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, ήταν εκπληκτικό να φορέσω αυτή τη φανέλα . Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, όλους τους προπονητές, τους οπαδούς, και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου. Χωρίς εσάς όλα αυτά δεν ήταν εφικτά. Εκτιμώ τα πάντα και είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Και τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι και να κάνω το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα