Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία, μιλάω με δύο ομάδες»

Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία, μιλάω με δύο ομάδες»

Άμραμπατ

bet365

Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ σε συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση αποκάλυψε ότι προτίθεται να επιστρέψει στην Ολλανδία και ήδη βρίσκεται σε επαφές με δύο ομάδες.

Ένα από τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ με την ολοκλήρωση της σεζόν έχει να κάνει και με το μέλλον του Νόρντιν Άμραμπατ καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός μίλησε γι' αυτό το θέμα σε συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο Ziggo Sport, όπου και αποκάλυψε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ολλανδία και πως ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ομάδες της Eredivisie.

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω», σχολίασε ο Άμραμπατ.

Ο ίδιος άλλωστε μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου είχε τονίσει ότι θα έπρεπε να κουβεντιάσει με την οικογένειά του πριν πάρει την απόφαση για το μέλλον του καθώς ήταν γνωστό από πέρυσι το καλοκαίρι πως είχε προσωπικά ζητήματα, στα οποία είχε βρεθεί προσωρινή λύση συνεχίζοντας στην ΑΕΚ.

Ο Άμραμπατ αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πρόταση που είχε από την Αλ Νασρ τον Γενάρη για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. «Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Έκαναν επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου», υπογράμμισε και πρόσθεσε για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη σεζόν κατακτώντας στη συνέχεια το νταμπλ:

«Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν», ήταν τα λόγια του Άμραμπατ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα