«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άλεξ Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άλεξ Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε»

Newsroom
Ο Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε

bet365

Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές για τον 28χρονο μέσο της Ατλέτικο Παραναένσε, Άλεξ Σαντάνα.

Όπως υποστηρίζει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globo.com η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ έχει στα ραντάρ της τον Άλεξ Σαντάνα και ήδη έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Ατλέτικο Παραναένσε μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι και έχει συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα ως το 2026.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ατλέτικο Παραναένσε δεν βιάζεται να πουλήσει τον παίκτη και θα το έκανε μόνο αν λάμβανε μια πρόταση που θα την ικανοποιούσε οικονομικά.

Ο Σαντάνα έχει και βουλγαρικό διαβατήριο έχοντας αγωνιστεί τη διετία 2020-2022 στη Λουντογκόρετς, από την οποία τον απέκτησε ύστερα η Ατλέτικο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Μέσα στη σεζόν 2022-2023 έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ιντερνασιονάλ, Κρισιούμα, Γκουαρανί, Παρανά και Μποταφόγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα