ΑΕΚ: Συνελήφθη ο υπεύθυνος για τη ρίψη της φωτοβολίδας στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο υπεύθυνος για τη ρίψη της φωτοβολίδας στην OPAP Arena

Newsroom
OPAP Arena

bet365

Εντοπίστηκε στην Εύβοια και συνελήφθη από την αστυνομία το άτομο που έριξε τη φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο.

Η ΑΕΚ είχε δημοσιοποιήσει μια επεξεργασμένη φωτογραφία του υπεύθυνου από τις κάμερες του γηπέδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να του επιτραπεί ποτέ ξανά η είσοδός του στην OPAP Arena.

Τελικώς μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Αθλητικής Βίας, αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο άνθρωπος αυτός συνελήφθη τη Δευτέρα στην Εύβοια και πλέον θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θυμίζουμε πως η φωτοβολίδα που είχε εκτοξεύσει κατά τη διάρκεια της φιέστας της ΑΕΚ με τον Βόλο είχε καταλήξει στο απέναντι πέταλο με κίνδυνο να τραυματίσει σοβαρά τους οπαδούς που βρίσκονταν στο σημείο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα