Κουρμπέλης: Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του

Ο Μπιέλιτσα αναμένεται να γίνει προπονητής των Μπακασέτα-Σιώπη

bet365

Ο Νενάντ Μπιέλιτσα σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι η πρώτη θερινή μεταγραφή της Τράμπζονσπορ.

Παίκτης της Τράμπζονσπορ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον τουρκικό σύλλογο.

Ανεπίσημα πάντως, η ανακοίνωση ήρθε πρόωρα από τον προπονητή του κλαμπ, Νενάντ Μπιέλιτσα. Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε στα τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνει ο σύλλογος της Τραπεζούντας στο θερινό παζάρι και έκανε λόγο για προσθήκη 6-7 παικτών, με πρώτη κίνηση αυτή του διεθνούς Έλληνα μέσου.

«Σκεφτόμαστε την απόκτηση 6-7 παικτών στην ομάδα. Φυσικά, ο αριθμός αυτός θα εξαρτηθεί κι από το πόσοι παίκτες θα αποχωρήσουν. Θα είναι μαζί μας σίγουρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης από τον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά και όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών η επισημοποίηση της μεταγραφής του πρώην κάπτεν του Τριφυλλιού στην ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη.

Σημειώνεται ότι ο Κουρμπέλης ταξίδεψε στην Τουρκία με τον μάνατζερ του και φέρεται να υπέγραψε το συμβόλαιό του, πριν επιστρέψει στη χώρα μας για τις προπονήσεις με την Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα