Επιστολή Μελισσανίδη στον ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης: «Χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας»

Επιστολή Μελισσανίδη στον ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης: «Χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας»

Newsroom
Μελισσανίδης

bet365

Ο ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε επιστολή, υπογραμμίζοντας ότι η φετινή χρονιά με το νταμπλ και την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μια χρονιά ορόσημο για το κλαμπ.

Το βράδυ του Σαββάτου ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης γιόρτασε 40 χρόνια από την ίδρυσή του. Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα διάβασε την επιστολή που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έκανε λόγο για μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και με την κατάκτηση του νταμπλ.

Στην επιστολή του ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέφερε:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι. Διανύουμε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας. Η λειτουργία του νέου μας γηπέδου στη δική μας γη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας με αρχιτέκτονα τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα.

Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ, πορεύτηκε ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος δικαιώθηκε! Και τι δεν ζήσαμε φέτος. Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, συγκινηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα. Κατακτήσαμε πανάξια το νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια.

Και αν για όλα αυτά μοχθούν καθημερινά οι άνθρωποι στον οργανισμό της ομάδας μας, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου. Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπίπτει και με τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου σας.

Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα