Φαμπιάνο: «Στο μυαλό μου είναι ο Άρης, σκέφτομαι την επόμενη χρονιά»

Φαμπιάνο: «Στο μυαλό μου είναι ο Άρης, σκέφτομαι την επόμενη χρονιά»

Ο Φαμπιάνο

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βραζιλία ο Φαμπιάνο Λέισμαν δήλωσε την αφοσίωσή του στον Άρη υποστηρίζοντας ότι στο μυαλό του είναι η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος.

Με τις δηλώσεις του, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεκάθαρα προσπάθησε να βάλει μια τελεία στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για το μέλλον του στον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι αυτή αναπτύχθηκε από την ημέρα που ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα υποστήριξε ότι στα τέλη του περασμένου Γενάρη κατατέθηκε πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Φαμπιάνο Λέισμαν η οποία απορρίφθηκε από τους «κίτρινους» για δύο λόγους. Καταρχήν δεν ικανοποιούσε οικονομικά και δεύτερον, απέμεναν ελάχιστες ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής είχε σημειώσει την πιθανότητα επιστροφής αυτής της ομάδας – πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για τον Κράσνονταρ – το καλοκαίρι.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι πρόσφατα υπήρξε ευρεία συζήτηση μεταξύ του Άρη και της πλευράς του Φαμπιάνο με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τόσο ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός όσο και ο Άρης δεν δέχθηκαν επίσημη κρούση από άλλη ομάδα – είχε αναπτυχθεί η φημολογία περί ενδιαφέροντος από την Αραβία – και συζήτησαν για τους στόχους της ομάδας ενόψει της ερχόμενης σεζόν και κυρίως για το αγωνιστικό πλάνο. Βασικό συμπέρασμα από την επαφή των δύο πλευρών είναι ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό.

Αυτό υποστήριξε ουσιαστικά και ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βραζιλία καθώς ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του στη χώρα του. «Πάντα προσπαθώ να εστιάζω στην παρούσα περίοδο και στην ομάδα με την οποία δεσμεύομαι και αγωνίζονται. Γνωρίζω την ποιότητα του Πρωταθλήματος και παρακολουθώ τους αγώνες παρά τη διαφορά ώρας. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Άρη με τον οποίον έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι στον Άρη και θα βάλω τα δυνατά μου. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν έρθει μια πρόκληση πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για να τη διαχειριστώ», είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στην πορεία του στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα