O ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε και τον Ελ Καντουρί: «Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας» (vid)

O ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε και τον Ελ Καντουρί: «Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας» (vid)

O ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε και τον Ελ Καντουρί: «Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας» (vid)

bet365

Ήρθε και η σειρά για το «αντίο» στον Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον ΠΑΟΚ να αποχαιρετά τον Μαροκινό «Maestro» του ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Μετά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σήμερα ήταν η σειρά του Ομάρ Ελ Καντουρί να δει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον αποχαιρετά, καθώς δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Πιο αναλυτικά:

«Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού με έναν ακόμα παίκτη που έγραψε ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Ελ Καντουρί θα ολοκληρωθεί στις 30.06. Τον Αύγουστο του 2017 έγινε μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας. Έκτοτε τα έζησε όλα. Στιγμές δόξας, τίτλους, χαρές, αλλά και πίκρες, απογοητεύσεις και πολλούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να προσφέρει όσα ήθελε και στέρησαν από εμάς εκφράσεις του ταλέντου του. Πάντα έβρισκε τον τρόπο να σηκωθεί και να παλέψει και το όνομά του θα έχει για πάντα μία περίοπτη θέση στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας.

Έπαιξε σε 173 αγώνες. Σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ. Κέρδισε ένα αήττητο πρωτάθλημα. Πανηγύρισε νταμπλ. Κατέκτησε τρεις φορές συνολικά το Κύπελλο Ελλάδας. Ήταν πρωταγωνιστής της πορείας της ομάδας μέχρι τους 8 του UEFA Conference League 2021-22.

Ομάρ σ’ ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε το μέλλον να φέρει τα καλύτερα σε σένα και την οικογένειά σου! Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας!».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα