ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τα νέα διαρκείας στην OPAP Arena και ήδη γίνεται χαμός!

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τα νέα διαρκείας στην OPAP Arena και ήδη γίνεται χαμός!

OPAP Arena

bet365

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και ήδη... σπάνε τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ!

Η πρώτη σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια σε συνδυασμό με την κατάκτηση του νταμπλ απογείωσε το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ που έτσι κι αλλιώς ήταν τεράστιο. Κάτι άλλωστε που φάνηκε από την πώληση των διαρκείας στην πρώτη χρονιά της OPAP Arena.

Στην Ένωση τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την έναρξη της διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Αυτό που έχει σημασία να τονίσουμε είναι ότι παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν τεθεί προς διάθεση, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους της ΑΕΚ, το οποίο έχει ξεκινήσει αμέσως μετά το διπλό με τον Άρη! Δηλαδή πριν από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου με τον Βόλο και από την ολοκλήρωση του νταμπλ στον τελικό του Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ στο τμήμα εισιτηρίων έχουν... σπάσει από τους φίλους της ΑΕΚ λες και βρισκόμαστε στην κορύφωση της περιόδου διάθεσης με τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό να επικοινωνούν για να μάθουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα ανακοινωθούν οι νέες κάρτες για τη σεζόν 2023-2024.

Όπως γίνεται αντιληπτό με το που ανοίξει η διάθεση των διαρκείας θα γίνει ένας... πανικός από τους νυν κατόχους, αλλά και από νέους που θα θελήσουν να κλείσουν μια θέση στην OPAP Arena την επόμενη σεζόν.

Επίσης αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ήδη υπάρχουν 15 εταιρίες ή επιχειρηματίες ως πρόσωπα που έχουν μπει σε λίστα αναμονής προκειμένου να κλείσουν μία σουίτα όταν ανοίξουν διαθέσιμες, καθώς αυτή τη στιγμή όλες είναι κλεισμένες από το περσινό καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα