Λούις Πάλμα: «Μόνο φήμες υπάρχουν, τίποτα στα χαρτιά… θα είμαι στην προετοιμασία του Άρη»

Λούις Πάλμα: «Μόνο φήμες υπάρχουν, τίποτα στα χαρτιά… θα είμαι στην προετοιμασία του Άρη»

Newsroom
Ο Πάλμα

bet365

Σε συνέντευξή του, ο Λούις Πάλμα έβαλε στην άκρη την έντονη φημολογία που επικρατεί για το μέλλον του υποστηρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες και τίποτα στα χαρτιά.

Ο Λούις Πάλμα παραχώρησε συνέντευξη στην «Diario El Pais», στην οποία αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με την εθνική ομάδα της χώρας του όσο και στο ενδεχόμενο μεταγραφής του από τον Άρη. «Υπάρχουν μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Ήρθε ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάνω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα», είπε μεταξύ άλλων και χαρακτήρισε «ονειρεμένη» τη σεζόν που προηγήθηκε για τον ίδιο. Μίλησε επίσης για την εθνική ομάδα υποστηρίζοντας ότι δεν είχε την παραμικρή επαφή με στέλεχος της ομοσπονδίας της χώρας του».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tipsbladet» αναφέρει ότι η Κοπεγχάγη δεν έχει ενδιαφέρον για τον Λούις Πάλμα καθώς επίσης και ότι ο 23χρονος επιθετικός από την Ονδούρα δεν είναι εντός των επιλογών αντικατάστασης του Μοχάμεντ Ντάραμι. Ο τελευταίος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Άγιαξ, οι Δανοί θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματά του αλλά παραμένει αμφίβολο το κατά πόσο θα βρεθεί σημείο επαφής στο οικονομικό. «Το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που ζητάει ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, είναι εξωπραγματικά υψηλό. Αν και στα ελληνικά media αναφέρεται η Κοπεγχάγη ως ενδιαφερόμενη για τον παίκτη, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον», σημειώνει μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι το μυαλό του τεχνικού διευθυντή, Πέτερ Κρίστιανσεν, είναι στην αγορά των δικαιωμάτων του Ντάραμι από τον Άγιαξ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα