ΑΕΚ: Στην Ολλανδία από τις 27 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου η προετοιμασία

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία από τις 27 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου η προετοιμασία

Προετοιμασία ΑΕΚ

bet365

Στο Μπουργκ Χαάμστεντε της Ολλανδίας θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ έχει οργανώσει τα πάντα αναφορικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας της μέσα στο καλοκαίρι, με τους κιτρινόμαυρους να αναχωρούν στις 27 Ιουνίου για την Ολλανδία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες θα λάβει χώρα η πρώτη συγκέντρωση και οι καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στα Σπάτα.

Στις 27 Ιουνίου λοιπόν η κιτρινόμαυρη αποστολή θα πετάξει για την Ολλανδία όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα των 17 ημερών η Ένωση θα πραγματοποιήσει στις Κάτω Χώρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, δίνοντας εκεί και φιλικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα η κιτρινόμαυρη αποστολή θα καταλύσει στο Μπουργκ Χαάμστεντε, στο μέρος όπου είχε κάνει την προετοιμασία της η ΑΕΚ τον χειμώνα κατά τη διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ, αλλά και την καλοκαιρινή της προετοιμασία πριν από δύο χρόνια, διαμένοντας στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin.

Έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασίας της ενόψει και των πρώτων επίσημων αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 8 ή 9 Αυγούστου, με τη ρεβάνς στις 15 Αυγούστου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα