Ινφαντίνο: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ευχαριστώ Μπαλτάκο και ΕΠΟ για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα»

Ινφαντίνο: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ευχαριστώ Μπαλτάκο και ΕΠΟ για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα»

Newsroom
gianni_infantino

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ευχαριστήσε τον Παναγιώτη Μπαλτάκο και την ΕΠΟ για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην χώρα ενώ συνεχάρη την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία συνεχάρη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο και την ίδια την ομοσπονδία για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη και την ευμάρεια του ποδοσφαίρου στην χώρα.

Αναλυτικά η επιστολή του Ιταλού προέδρου της FIFA:

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με μεγάλη χαρά μου συγχαίρω την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη στέψη της ως πρωταθλήτριας Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η κατάκτηση αυτή δεν θα μπορούσε να έχει γίνει πραγματικότητα χωρίς τη σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωση όλης της ομάδας, όλοι δε στην ΠΑΕ μπορούν να είναι πολύ υπερήφανοι. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές αυτού του σπουδαίου επιτεύγματος.

Εκ μέρους του συνόλου της ποδοσφαιρικής κοινότητας, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω εσάς και την Ομοσπονδία για τη συμβολή σας στην ανάπτυξη και την ευμάρεια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ σύντομα.

Μετά τιμής,

Τζιάνι Ινφαντίνο

Δείτε την πρωτότυπη επιστολή του κ. Τζιάνι Ινφαντίνο:

FIFA_congratulations

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα