Παναθηναϊκός: Απάντησε αρνητικά ο Κουρμπέλης και αποχωρεί

Παναθηναϊκός: Απάντησε αρνητικά ο Κουρμπέλης και αποχωρεί

O Kουρμπέλης

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού και μετά από εξήμισι χρόνια αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι».

Τίτλοι τέλους στη καριέρα του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας διεθνής μέσος απάντησε αρνητικά στη πρόταση ανανέωσης του «τριφυλλιού» και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ.

Οι «πράσινοι» προσέφεραν νέα σύμβαση στον Έλληνα μέσο με αύξηση αποδοχών αλλά εκείνος προτίμησε να αρνηθεί, βάζοντας τέλος στην σχεδόν επταετή παρουσία του στον σύλλογο.

Ο Κουρμπέλης πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου του 2022, έπαιξε σε 174 παιχνίδια με την πράσινη φανέλα, πετυχαίνοντας και 8 γκολ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την εξέλιξη με την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της μετά από 6,5 χρόνια με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Δημήτρης αποκτήθηκε το Δεκέμβριο του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης και έγινε αμέσως βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, όντας ένας από τους αρχηγούς του μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός δράσης για 14 μήνες. Επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2022 και συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της φετινής περιόδου.

Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε τις 174 συμμετοχές (οι 149 στο πρωτάθλημα), πέτυχε 8 γκολ, πανηγύρισε το Κύπελλο του 2022 και χρίστηκε διεθνής, έχοντας παίξει 30 φορές με την Εθνική ομάδα.

Τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα