Τσιρίνος: «Συνέβησαν πράγματα που δεν ταίριαζαν σε μία ευρωπαϊκή ομάδα»

Τσιρίνος: «Συνέβησαν πράγματα που δεν ταίριαζαν σε μία ευρωπαϊκή ομάδα»

Newsroom
Τσιρίνος: «Υπήρχαν πράγματα που δεν μου αρέσαν στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μίκαελ Τσιρίνος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Βόλο λέγοντας πως βρήκε πράγματα στην Ελλάδα που δεν του αρέσαν.

Ο Μίκαελ Τσιρίνος έδωσε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού στον Βόλο και την επιστροφή του στην Ονδούρα και αναφέρθηκε σε όσα αντιμετώπισε στην Ελλάδα, που δεν ήταν όπως τα περίμενε ενώ υπήρχαν και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν καθόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκαελ Τσιρίνος:

«Πήγαν εκεί με την ψευδαίσθηση πως θα είναι καλύτερα από όσα είχα περάσει στο Μεξικό και τις ΗΠΑ. Δεν ένιωσα άνετα, εκτός από τους τραυματισμούς που υπέστησα που συνέχιζαν να με ταλαιπωρούν, οπότε από το να συνεχίσω έτσι, έφτασα στην απόφαση αυτή (να επιστρέψει πίσω).

Η σεζόν ήταν πολύ καλή, έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια στο ξεκίνημα, το προπονητικό επιτελείο και ο πρόεδρος είχαν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα, αλλά τελικά επέλεξα να φύγω, επειδή συνέβαιναν πράγματα στην ομάδα που δεν μου ταίριαζαν για μία ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν μπορώ να πω ποια ήταν αυτά. Η ψευδαίσθηση του να πάω στην Ευρώπη μου «έτρωγε» το κεφάλι. Είμαι ακόμη χαρούμενος για ότι συνέβη, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα