«Μάτια» της ΑΕΚ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 στην Αργεντινή

«Μάτια» της ΑΕΚ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 στην Αργεντινή

Newsroom
ΑΕΚ προπόνηση

bet365

Η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή έχει στείλει σκάουτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών.

Η Αργεντινή αυτήν την περίοδο φιλοξενεί τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20 και ανάμεσα στις ομάδες που έχουν στείλει σκάουτ φαίνεται πως είναι και η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή, ο Φαμπιάν Σαλίνας παρακολουθεί τα παιχνίδια για χάρη της ΑΕΚ όπως ανέφερε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Παρακολουθώ τους καλύτερους παίκτες κάθε χώρας και με βάση αυτά που έχει η ΑΕΚ, βλέπω αν μπορεί να χωρέσει στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ματίας Αλμέιδα», σχολίασε.

Ο Σαλίνας που είχε συνεργαστεί με τον Αλμέιδα και στην Τσίβας ανέφερε μάλιστα πως ένας παίκτης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του είναι ο 20χρονος Ουρουγουανός επιθετικός που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ του Μοντεβιδέο, Λουσιάνο Ροντρίγκες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα