Παναθηναϊκός: Η τεράστια ζήτηση για διαρκείας και τα «μαγικά χαρτάκια» της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Η τεράστια ζήτηση για διαρκείας και τα «μαγικά χαρτάκια» της Λεωφόρου

Το γήπεδο της Λεωφόρου

bet365

Στα μέσα Ιουνίου ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τη καμπάνια για τα διαρκείας της σεζόν 2023/2024, με τους περσινούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα και το όριο των 8.000 να δημιουργεί εκ των πραγμάτων λίγες νέες θέσεις.

Η πρωταθληματική πορεία του Παναθηναϊκού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφερε απανωτά sold out στη Λεωφόρο, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να επιστρέφει στο γήπεδο και να γίνεται μια «γροθιά» με το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποτελώντας το μεγαλύτερο «όπλο» του οργανισμού.

Η επιστροφή της ομάδας στη κανονικότητα έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη ζήτηση για ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023/2024, με τους «πράσινους» να συμμετέχουν στα προκριματικά του Champions League και να έχουν σημαντικές πιθανότητες παρουσίας σε όμιλο διοργάνωσης της UEFA.

Το «τριφύλλι» αναγκάστηκε πέρσι να διακόψει τη διάθεση διαρκείας, καθώς έφτασε μια ανάσα από το όριο των 8.000. Αυτό είναι και δεν θα αλλάξει ούτε και φέτος το όριο, καθώς πρέπει σε κάθε ματς να βγαίνουν στη κυκλοφορία εισιτήρια προς διάθεση ενώ είναι σημαντικές και οι ανάγκες της ΠΑΕ που πρέπει να καλύπτονται.

Τα αιτήματα του κόσμου που θέλει να κλείσει θέση για το «Απόστολος Νικολαϊδης» της νέας περιόδου θα γέμιζαν δύο και τρία γήπεδα σαν τη Λεωφόρο, ωστόσο, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι, όπως συμβαίνει πάντα και παντού. Κάτι που σημαίνει πως εκ των πραγμάτων οι θέσεις που θα προκύψουν θα έρθουν κατά βάση από τις μη ανανεώσεις, οπότε η λογική υπαγορεύει πως δεν θα είναι και πολλές. Για την ακρίβεια αναμένεται να είναι λίγες, οπότε μιλάμε για «μαγικά χαρτάκια».

Όσον αφορά τις τιμές των νέων διαρκείας, το καθεστώς για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, θα γίνουμε σοφότεροι στα μέσα Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσει και η σχετική καμπάνια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα