ΠΑΟΚ: Κλήθηκε στην προεπιλογή της Κροατίας για το Euro U21 ο Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Κλήθηκε στην προεπιλογή της Κροατίας για το Euro U21 ο Κοτάρσκι

Newsroom
KOTARSKI

bet365

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι βρέθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Κροατίας για το Euro U21, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στο Euro U21, που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία και την Γεωργία, αφού βρέθηκε στις κλήσεις για την προεπιλογή της εθνικής Κροατίας.

Η πρώτη συγκέντρωση των Κροατών θα γίνει στις 6 Ιουνίου ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 21 του μήνα. Θα αντιμετωπίσουν τις Ουκρανία, Ισπανία και Ρουμανία στην φάση των ομίλων. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 του Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως ο 23χρονος Κροάτης τερματοφύλακας δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη του «δικεφάλου του βορρά» που έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου και θα ενσωματωθεί αργότερα.

Ο Κοτάρσκι έχει 12 συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 21 της εθνικής Κροατίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα